Gedreven door techniek

Het is de passie van Willy Sprockel om de ondernemer in de autoschadeherstelbranche van onafhankelijk, vakkundig en oplossingsgericht advies te voorzien. Dit vanuit zijn vakinhoudelijke kennis, jarenlange praktijkervaring en kennis van verbindingstechnieken, materialen, carrosserieconstructies en herstelmethodes, mechanische en elektronische voertuigsystemen, en schadeherstelequipment.

Hij levert aan het schadeherstelbedrijf een weldoordacht en gedegen technisch advies én een opleidingsadvies voor medewerkers. Daarmee is de ondernemer in staat de kwaliteit van het schadeherstelproces naar een hoger niveau te tillen en het afbreukrisico van het afgeleverde product te verkleinen. Het zijn verantwoorde investeringen in mens en techniek.

Willy Sprockel heeft meer dan 30 jaar ervaring in het autoschadeherstel. Niet alleen op de werkvloer als autoschadehersteller, maar ook in leidinggevende functies, als adviseur techniek & opleidingen, als trainer en als ontwikkelaar van opleidingstrajecten, beleidsvisies en kwaliteitsnormen.

Anderen zeggen over Willy Sprockel dat hij een doorzetter is met passie voor het vak. Iemand die altijd kwalitatief goede producten en diensten wil leveren.


Partners

Om de krachten te bundelen werkt Willy Sprockel samen met andere bedrijven en organisaties.

FHData

FHData is een organisatie die gespecialiseerd is in online webbased datasystemen en -support voor schadeherstelbedrijven.

Sinds 2005 voorziet FHData middelgrote en grote bedrijven van webbased applicaties zoals EduCom (kennisbeheer), EquipCom (equipment beheer) en ArboCom (risico-inventarisatie). Onze werkwijze kenmerkt zich door grote betrokkenheid en transparantie naar onze relatie.

Voor nadere informatie zie www.fhdata.nl. Voor een persoonlijk gesprek ontmoeten wij onze klanten graag op ons kantoor in Noordwijk aan Zee.

Rolin Automotive Groep

De Rolin Automotive Group richt zich met een breed dienstenaanbod tot brancheverenigingen en ondernemingen die actief zijn in de auto- en automotive sector.

Rolin staat garant voor het optimaliseren van de operationele en financiële bedrijfsperformance en continuïteit van de desbetreffende ondernemingen. Voor nadere informatie zie www.rolin-automotivegroep.nl

Equipment Group Holland

Uw partner voor al uw werkplaatsequipment. EGH levert alle voorkomende equipment en apparatuur voor uw werkplaats. Denk hierbij onder andere aan hefbruggen, wielequipment, aircostations, lasapparatuur, uitdeukequipment. Voor meer informatie zie www.equipmentgroupholland.com

Service Group Holland

Uw partner voor al uw werkplaats onderhoud en keuringen. SGH verzorgt alle voorkomende onderhoud en keuringswerkzaamheden voor uw werkplaats. Denk hierbij onder andere aan het onderhoud, service en reparatie van momentsleutel tot hefbrug, van overheaddeur tot brandpreventie, van spuitcabine tot wasplaats, van stofzuiger tot looplamp.